Nanna Dahlmann

Dyrlæge

Jeg blev uddannet dyrlæge i foråret 2019 med specialisering indenfor heste, og med afsluttende speciale omkring øjenlidelser hos Islandske heste.
Før afslutning af specialet arbejdede jeg i blandet praksis som dyrlægevikar i Sverige, og blev efter endt speciale ansat i hestepraksis omkring Horsens. Eftersom jeg er født og opvokset i en hestefamilie i Sønderjylland, har ønsket om at komme tilbage til Sønderjylland som dyrlæge altid været der, og blev derfor ansat hos Skærbæk dyreklinik i maj 2019.

Min primære interesse ligger hos hestene, hvor det særligt er præstationsnedsættende sygdomme relateret til bevægeapparatet, luftveje og tænder, der har min store interesse. Dog har smådyrene vundet ind efter min ansættelse i Skærbæk, hvor en stor del af tiden også går med udredning af disse patienter.
Privat bor jeg sammen med min kæreste i Skærbæk, hvor fritiden hovedsageligt bliver brugt på hesteavl og ridning.

Uddannelse og erfaringer:

  • Assistent Dyrlægecentralen Sydvest A/S, 2019 (udkørende praksis og klinik)
  • Assistent Equine Vet Aps, 2019 (udkørende praksis og klinik)
  • Dyrlæge, DVM, Københavns Universitet, 2019
  • TF. Veterinær, Distriksveterinärerna Ôsterlen, sommer 2018

Kurser:

  • Equine Ultrasound-Guided Orthopaedic Injection Techniques & Therapies – A 2-Day Practical Course
  • Equine Ophthalmology – 2 Days of Lectures & Practical lectures
Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®