Sarah Bahnsen Jepsen

Klinikassistent

Jeg har været ansat hos Skærbæk Dyreklinik siden september 2015. Oprindelig er jeg uddannet handelsassistent. Min store interesse for dyr, fik mig dog til at søge i en anden retning. Så jeg har tidligere været ansat i dyreforretningen Avifauna og ved Rise-Hjarup Dyrehospital.

Det er primært mig som du møder i telefonen og skranken. Det er også mig som kan svare på alle dine spørgsmål omkring VetPlan og holder styr på butiks delen.

Jeg bor sammen med Karsten ved Lundtoft. Sammen har vi Trixie, en gul labrador. Hun er også klinikkens kontor hund, og oftes vil du se hende liggende sovende under skrivebordet.

Min helt store interesse er hund og hunde træning. Jeg er uddannet klikker træner ved Canis, og træner nu primært rally-lydighed og schweiss/vildtspor.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®